Bediening en accessoires voor voorzetrolluiken

Onze voorzetrolluiken worden standaard bediend door middel van een lint, een koord, stang of een veer-as.

De Solalux rolluiken kunnen natuurlijk ook elektrisch gestuurd worden. De elektrische gestuurde rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging, omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden nadat deze is gemonteerd. Bovendien is bij Solalux de electrische motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakeldetectie.

Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van een individueel gestuurd elektrisch rolluik tot een volledig geauto- matiseerde centrale, het aanbod is bij Solalux heel uitgebreid.

Het is ook mogelijk een schakelklok te plaatsen. Tijdschakelklokken houden ook handig rekening met zonsopgang en/of zonsondergang indien ze in de kosmische stand gezet worden. Zo kunnen ze tijdens uw afwezigheid toch de indruk wekken dat er iemand thuis is, waardoor ze inbrekers op een afstand houden.

Solalux weet als geen ander wat het belang is van een goed advies en een correcte realisatie van hetgeen u is aangeboden.

Neem daarom vandaag nog contact op met de mensen van Solalux voor een vrijblijvende afspraak.

Wilt u meer weten over de accessoires voor onze Solalux voorzetrolluiken ? klik dan hier voor meer informatie.

Producten Rolluiken

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR AL UW VRAGEN